Pismo The English Book Education
Adresa & Kontakt
Staro sajmište 29 Novi Beograd
+381 11 31 31 044
education@englishbook.rs

Online upit!

The English Book Education na Facebook-u

Vize

Postupak dobijanja vize za Veliku Britaniju se, poslednjih godina, poprilično promenio - vađenje same vize ne odvija se u Ambasadi Velike Britanije u Beogradu, već preko agencije Teleperformance koja se nalazi u Airport City-ju, Omladinskih brigada 88, na Novom Beogradu.

Cena vize za Veliku Britaniju, koja traje šest meseci i odobrava više od jednog ulaska, iznosi oko 85 funti (109 EUR) - plaća se kreditnom karticom prilikom popunjavanja formulara za aplikaciju i može da varira u zavisnosti od kursa funte. 

English Tours svim svojim polaznicima obezbeđuje potvrdu o uplati celokupnog iznosa kursa i smeštaja, pozivno pismo koledža i mi za Vas popunjavamo online formular, te Vam mi i zakazujemo termin razgovora za vizu.

Ambasada može da zadrži Vaš pasoš od 3 do 12 nedelja te ovo treba da imate na umu ako planirate u to vreme nekud da putujete. Ukoliko Vam je potrebno da dobijete vizu za vreme kraće od tri nedelje (izdavanje za 5 radnih dana), postoji mogućnost doplaćivanja za prioritetnu uslugu (131 EUR u dinarskoj protivvrednosti), a ovu uslugu možete koristiti samo ukoliko ste ranije dobijali britansku, američku, kanadsku, australijsku ili novozelandsku vizu. 

English Tours nudi uslugu posredovanja za dobijanje britanske vize i svima onima koji ne putuju u Veliku Britaniju u našem aranžmanu, a želeli bi da im mi pružimo sve informacije o neophodnim dokumentima, popunimo on line formular i zakažemo razgovor za vizu. Ovu uslugu nudimo po ceni od 30 EUR. Za sve informacije, pozovite nas na broj: 011/3120-730

     Passport   

Mejling lista

Prijavite se na našu mejling listu ukoliko želite da dobijate novosti i obaveštenja putem e-mail.

Najnovije vesti

New Staff Member Wanted
03/12/2014 14:50:20

New job opportunity at English Tours!...

Novi programi za sezonu 2015. godine
01/10/2014 15:55:03

Za sezonu 2015, spremamo mnoštvo novih i uzbudljivih aranžmana na novim i starim destinacijama!...

Pratite nas!

The English Book Education na Facebook-u
The English Book Education - YUTA
Član Nacionalne asocijacije turističkih agencija
Copyright © 2010 The English Book Education | englishbook-edu.rs | All rights reserved.
Web Design Serbia by Eximius Solutions